θ

Translate

23 Μαρτίου 2018

Breakfast στο στόμα του λύκου;

Σκοπιανοί στρατιώτες κρατούν αιχμαλώτους τους Σαββίδη, Μπουτάρη, Ανθιμο, Ψωμιάδη
Aυτό που συμβαίνει με την επιθετικότητα των Τούρκων και την παθητική αντίδραση της Ελλάδας μόνο ένα μέλλον υπόσχεται: Aυτό του αφανισμού της χώρας από τον παγκόσμιο χάρτη. Οχι μόνο οι Τούρκοι αλλά και οι υπόλοιποι γείτονές μας ετοιμάζονται
να μας καταπιούν την ώρα που εμείς στρουθοκαμηλίζουμε και σφυρίζουμε αδιάφορα λες και είμαστε κάτοικοι του Μονακό ή της Ελβετίας.
Aπό τον Βασίλη Μπόνιο
Το να κλαιγόμαστε κάθε τόσο στις ΗΠΑ και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν φέρνει αποτέλεσμα. Αλίμονο σε μια χώρα που δεν μπορεί να υπερασπισθεί τα σύνορά της.
Αλίμονο σε μια χώρα της οποίας σε ολόκληρη σχεδόν την μεταπολίτευση οι μίζες των εξοπλιστικών αποτέλεσαν πηγή πλουτισμού για ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού, στρατιωτικού και στελεχών της κρατικής μηχανής. Με τα τρις ευρώ που έχουμε ξοδέψει για εξοπλισμούς θα έπρεπε να είχαμε αποκτήσει μια πανίσχυρη πολεμική μηχανή που θα προκαλούσε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σε κάτι τύπους σαν τον Ερντογάν. Κι όμως για μια ακόμη φορά στην ιστορία μας καταντήσαμε ικέτες βοήθειας.
Εξαιτίας του διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού και του χυδαίου πελατειακού κράτους, του οποίου οι υπάλληλοι της βουλής αποτελούν το πιο κραγμάνο παράδειγμα, απαξιώσαμε και τις Ενοπλες Δυνάμεις. Αρα το κράτος ήδη υπάρχει μόνο για τα χαράτσια και να βασανίζει τους πολίτες του. Εχουμε δηλαδή μια καθεστωτική δικτατορία που στο καιρό των μνημονίων έγινε ακόμη πιο βίαια μια και όσοι δημαγωγοί πολιτικοί καταλαμβάνουν την εξουσία σε καμμία περίπτωση δεν θέλουν να την εγκαταλείψουν.
(Δείτε προσεχτικά το video που ακολουθεί)>
.
Ετσι δημιουργήθηκε ένα κράτος που δείχνει καθημερινά το σιδηρούν προσωπείο του στο εσωτερικό της χώρας ενώ κατάντησε κράτος-σαρδανάπαλο για την διεθνή κοινότητα.
Ακόμη και το πελατειακό κράτος της Ε.Ε. αφυπνίσθηκε μετά από 8 χρόνια και πρώτα με τον Σχοινά και στην συνέχεια πριν μερικά 24ωρα είπε μπάστα στους δικούς μας-μην διορίζετε άλλους συριζαίους κατσιαπλιάδες (τέτοιοι ήταν και οι προκάτοχοί τους) στο κράτος.
Σε ένα κράτος με ανύπαρκτη αξιοκρατία, ανύπαρκτη δικαιοσύνη, ανύπαρκτη πρωτογενή παραγωγή, ένοπλες δυνάμεις παραδομένες στη μίζα και ντόπιους ολιγάρχες να κάνουν κουμάντο όχι μόνο οι Τούρκοι αλλά και οι Σκοπιανοί μπορεί να μπουκάρουν.
Ενα πρωί είναι πολύ πιθανό Σκοπιανοί στρατιώτες να μπουκάρουν στην συμπρωτεύουσα και να πιάσουν αιχμαλώτους επιφανείς άνδρες της συμπρωτεύουσας όπως ο Ιβάν Σαββίδης, ο Μπουτάρης, ο Ανθιμος και ο Πανίκας Ψωμιάδης.
Πάντως όπως όλα δείχνουν θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι και έστω και την τελευταία στιγμή ας ετοιμασθούμε για να περισώσουμε ότι μπορούμε…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.