θ

Translate

17 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό είναι το «θηρίο» του Λεβέντη που του παραχωρεί η βουλή ενώ ο λαός δεν έχει να πληρώσει ούτε τα τέλη. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ....ΕΝΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ....ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΜΗΝ ΣΚΑΣ.....!!!

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός υποφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φροντίζει, πλέον, για τις μετακινήσεις του να χρησιμοποιεί ένα πολυτελές μοντέλο της BMW, υψηλού κόστους.
Πρόκειται για ακόμα ένα προκλητικό δείγμα γραφής, που προτάσσει σε κάθε ευκαιρία το «ηθικό πλεονέκτημα» και κλιμακώνει τη ρητορική κατά της διαφθοράς και της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.

Ειδικά ο κ. Λεβέντης ενδίδει στη χρήση ενός αυτοκινήτου υψηλού κόστους, εγκαταλείποντας τη χρήση του low profile toyota yaris -που χρησιμοποιούσε το 2015 όταν δεν είχε εκλεγεί.
Και φανταστείτε πριν 2 χρόνια ο Βασίλης Λεβέντης είχε για αυτοκίνητο μετακίνησης ένα toyota yaris.

,
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.