θ

Translate

17 Δεκεμβρίου 2017

Ξαφνικά πριν τα Χριστούγεννα όλα τα ΜΜΕ «ανακάλυψαν» ΑΤΙΑ σε όλο τον κόσμο μαζί με ύποπτο «αστεροειδή»… γιατί; (βίντεο)

Ο Βρετανικός τύπος κατακλύστηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα με άρθρα και βίντεο που εμφανίζουν υποτίθεται ΑΤΙΑ μέσα σε μια γιγάντια  θύελλα στην οποία έπεφταν συνεχώς κεραυνοί, με το σκεπτικό ότι οι «εξωγήινοι επισκέπτες» συγκέντρωναν…..ενέργεια !!!!.
Το  βίντεο κλιπ  που ελήφθη χθες , δείχνει το απίστευτο καιρικό φαινόμενο πάνω από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Καθώς πέφτουν
οι αστραπές , «τέσσερα μυστηριώδη φώτα» φαίνεται να κινούνται προς αυτήν.
,

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε  στο κανάλι του στο YouTube, από ένα  ερασιτέχνη φωτογράφο ως video-time.

«Από το βίντεο αποδεικνύεται  ότι τα UFO ήταν κοντά  στους κεραυνούς για να συλλέξουν ενέργεια από τις καταιγίδες», αναφέρει μεγάλη βρετανική εφημερίδα.


Την ίδια στιγμή το Πεντάγωνο φέρεται να ερευνούσε την πιθανή ύπαρξη UFO μέσω ενός μυστικού προγράμματος ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το BBC .

Το άρθρο τονίζει ότι λίγοι και «εκλεκτοί» αξιωματούχοι ήταν  ενήμεροι για το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε το 2007 και φέρεται να ολοκληρώθηκε το 2012. Η χρηματοδότηση του προγράμματος, ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων, ανήκε στα αποκαλούμενα « μαύρα κονδύλια» των αμυντικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Οι  New York Times τονίζουν ότι  το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορούσε αεροσκάφη με εξωπραγματικές δυνατότητες που πετούν με μεγάλη ταχύτητα ή αιωρούνται ως «ιπτάμενα αντικείμενα».

Πολλοί όμως επιστήμονες διατηρούν επιφυλάξεις και επισημαίνουν ότι τα ανεξήγητα συμβάντα δεν αποτελούν απαραίτητα απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής.

Το αποκαλούμενο «Πρόγραμμα Ταυτοποίησης Απειλής Προηγμένης Αεροπλοϊας» ήταν το σχέδιο  πρώην γερουσιαστή των Δημοκρατικών Χάρι Ριντ, ο οποίος την εποχή εκείνη ήταν ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία.

Όπως είπε ο ίδιος στην New York Times: «Δεν ντρέπομαι, ούτε μετανιώνω που ξεκίνησα αυτό. Έκανα κάτι που κανένας δεν είχε κάνει στο παρελθόν».


Όλα αυτά μαζί με την ανακοίνωση αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ έχουν προκαλέσει αναστάτωση και σύγχυση σε ολόκληρη την Ευρώπη και εξέγερση χιλιάδων μουσουλμάνων στην Μέση Ανατολή…εντελώς απροσδόκητα.

Γιατί όμως τώρα τόσες «πληροφορίες» περί υπάρξεων εξωγήινων οι οποίοι φέρονται να «επισκέπτονται» τον πλανήτη μας τόσο τακτικά;

Κάποιοι σίγουρα θέλουν να εξοικειώσουν όλο το παγκόσμιο ποίμνιο με την  «ύπαρξη» των «ανύπαρκτων» βέβαια επισκεπτών από το μακρινό διάστημα και τους απόμακρους γαλαξίες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλο αυτό αποτελεί ένα από τα πιο σκοτεινά σχέδια της  νέας τάξης πραγμάτων.

Έγκυρες εκθέσεις από πανεπιστήμια  δείχνουν ξεκάθαρα ότι μια «ξαφνική» παρουσία προηγμένων «εξωγήινων» πολιτισμών θα οδηγούσε στην πλήρη κατάρρευση των ανθρωπίνων θεσμών και ιδεολογικών συστημάτων και την άνευ όρων αντιγραφή των συστημάτων αξιών και θεσμών των όντων αυτών.

Το μοντέλο αυτό είναι γρήγορο στην επιβολή και βολικό στους «ηγέτες» της νέας τάξης πραγμάτων. Ξεκίνησαν ήδη κάποιοι να αναφέρουν ακόμα και  προφητείες του Νοστράδαμου περί πολέμου «από  όντα που θα έρθουν από τον ουρανό ( και δεν θα είναι  του κόσμου τούτου) για να δώσουν βιβλικές διαστάσεις στο όλο θέμα.

Η  ορθόδοξη θρησκεία ή οποία  είναι σαφέστατα ανθρωποκεντρική και σαφές τόσο από την Ενανθρώπιση Του Χριστού και τη Θυσία Του ότι τα μόνα νοήμονα όντα σε ύπαρξη είμαστε εμείς και οι άγγελοι και δυστυχώς και οι δαίμονες.


Τα υπόλοιπα είναι  σαφώς  αποκυήματα της «φαντασίας» κάποιων και κυρίως μέρος ενός τρομερού σχεδίου της «σκοτεινής κυβέρνησης» που έχει έδρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ( όχι στον Λευκό Οίκο )   , η οποία από ότι φαίνεται βιάζεται πάρα πολύ να υλοποιήσει τα σχέδια της με μια παρατεταμένη οικονομική και σε λίγο πολεμική κρίση στον πλανήτη .

Το γιατί μπορεί όμως μπορεί να το αναλύσει και να το σκεφθεί ο καθένας μόνος του, όπου και να πιστεύει ή μη.
.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.