θ

Translate

18 Δεκεμβρίου 2017

Το αμερικανικό ΥΠΕΞ παραδέχεται ότι σχεδιάζει να «εμπλακεί» στην Ουγγαρία- Ο Σόρος ετοιμάζει εκδίωξη του πρωθυπουργού

Βρώμικο και αντεθνικό σχέδιο των ΗΠΑ-Σόρος με σκοπό την «εκθρόνιση» του νυν πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Β.Ουρμπάν είναι σε πλήρη εξέλιξη .
Ο Ούγγρος πολτικός δεν δέχεται μετανάστες στην χώρα του και ανθίσταται σθεναρά  στην νέα τάξη πραγμάτων , μαζί με την άρνηση ψήφισης όλων των «ανάλογων» νομοσχεδίων ( βλέπε Ελλάδα) .    
Ο ίδιος ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Rex Tillerson, σύμφωνα με βρετανική έγκυρη εφημερίδα θα δαπανήσει  700.000 δολάρια
στα ουγγρικά μέσα για να απομακρύνει τον Βίκτορ Ορμπάν από την εξουσία πάση θυσία.
«Όταν ένα άλλο έθνος χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης για να γνωστοποιήσει την άποψή του, αυτό  δηλώνεται ως «πράξη πολέμου», αναφέρει το RT για το θέμα .
Όταν η αμερικανική κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την πετρελαϊκή της δύναμη για να επιβάλει  την ατζέντα της στην πολιτική μιας  άλλης χώρας, χαρακτηρίζεται ως «δημοκρατία και προγραμματισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», συνεχίζει το δημοσίευμα .

Σύμφωνα με το ινστιτούτο The Gateway Pundit, το αμερικανικό ΥΠΕΞ μετά από εντολή του  Rex Tillerson ξοδεύει πάνω από $ 700,000 για να νικήσει τον Ορμπάν  στην Ουγγαρία, ελέγχοντας τον τύπο της χώρας .
Οι αμερικανικές επιταγές για συντονισμό με την ΝΤΠ έρχονται  έντονα σε αντίθετη με τον κρατισμό του Ορμπάν … ο συντηρητισμός του οποίου,  και η στάση του ενάντια στα ανοιχτά σύνορα,  έχει προκαλέσει πανικό στην σκοτεινή κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Για τον ηγέτη της νέας τάξης Τζωρτζ Σόρος, ο Ορμπάν πρέπει να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό .
Στην ομιλία του για την αποδοχή της υποστήριξης του κόμματος του, ο Ορμπάν δήλωσε ότι αγωνίζεται ενάντια στις «παγκοσμιοποιημένες» απόψεις που απειλούν τα χριστιανικά έθνη της ΕΕ και τα ηθικά τους θεμέλια, για τις  οποίες κατηγόρησε αποκλειστικά τον γνωστό Ουγρο-Εβραίο Τ. Σόρος.
«Ορισμένες χώρες στην Ευρώπη αποφάσισαν να ξεπεράσουν τον Χριστιανισμό και τον δικό τους εθνικό χαρακτήρα», ανέφερε ο Ορμπάν και συνέχισε « θέλουν να μπουν σε μια μεταχριστιανική, μετα-εθνική εποχή».
«Για να εκτελεστεί το σχέδιο του Σόρος, θέλουν να ξεριζωθούν οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν τα εθνικά συμφέροντα στην  Ευρώπη και αυτό μας συμπεριλαμβάνει», ανέφερε  ο ίδιος.
«Λειτουργούν σαν σοβιετικοί πράκτορες την εποχή του ψυχρού πολέμου . Εμείς τα παλιά πολεμικά άλογα τους  γνωρίζουμε όλους αυτούς από τη μυρωδιά τους», δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
Η χρηματοδότηση ανακοινώθηκε και από τον Αμερικανό υφυπουργό  Εξωτερικών David Kostelancik, ο οποίος κατά το παρελθόν επέκρινε την κυβέρνηση Τραμπ υπογραμμίζοντας «εμφανείς ασυνέπειες στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ» και σημειώνοντας ότι « κάθε κριτική της κυβέρνησης δεν είναι« ψεύτικα νέα».
Το βρετανικό ΜΜΕ Breitbart London μίλησε με  πηγή του αμερικανικού ΥΠΕΞ , η οποία  επιβεβαίωσε ότι υποστηρίζει αυτό που ονομάζει «δημοκρατία και προγραμματισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σε πολλές χώρες., και ότι οι προθέσεις των ΗΠΑ στην Ουγγαρία, σύμμαχο του ΝΑΤΟ, είναι να «στηρίξουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που λειτουργούν εκτός ελέγχου της κυβέρνησης για  να αυξήσουν το ακροατήριό τους και την οικονομική τους βιωσιμότητα ».
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών επανέλαβε τον ισχυρισμό του Kostelancik ότι πάρα πολλά ουγγρικά δελτία ειδήσεων συμπαθούν τη λαϊκή συντηρητική κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν, ο οποίος έχει  ισχυρούς εχθρούς, αντιτιθέμενος στην «εντολή» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αποδοχή χιλιάδων μεταναστών, οικοδομώντας έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό συνοριακό τείχος.
Υπενθυμίζεται ότι πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί θεωρούνται  «αξιόπιστοι σύμμαχοι» από τον δισεκατομμυριούχο Τ.Σόρος σε αντίθεση με τον Ουρμπάν ο οποίος αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ .
Αυτή είναι η ωμή αλήθεια για αυτό που συμβαίνει σε Ευρώπη και Ελλάδα, …όλες οι κυβερνήσεις είτε υποτάσσονται στα κελεύσματα της νέας τάξης είτε εξολοθρεύονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Αυτή είναι και η απάντηση σε όλα τα νομοσχέδια που πέρασαν από την ελληνική βουλή το τελευταίο διάστημα διχάζοντας την ελληνική χριστιανική ορθόδοξη κοινωνία.
«Υποταγή ή αφανισμός» είναι η απειλή που δέχονται όλοι οι κυβερνώντες και ο καθένας πράττει κατά συνείδηση, άλλος παραιτείται άλλος εκτελεί πρόθυμα  και χωρίς αντιλογία.
Η ουσία όμως είναι ότι « όποιος σπέρνει ανέμους  μαζεύει θύελλες».  
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.