θ

Translate

28 Αυγούστου 2022

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ..... ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Η δικη μας συνεχεια .....
-Μετά τις τελευταίες επεμβάσεις του Προμηθέα στο ανθρώπινο είδος και πριν την αναχώρηση του, παρέδωσε τη Διαθήκη στους Ελλάνιους.
-Όπως ήταν φυσικό οι απορίες μας πλήθαιναν υποβάλαμε
συνέχεια ερωτήσεις και ζητήσαμε να μας επιτρέψουν να κοινο-ποιήσουμε τη Διαθήκη.ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :«Κοινοποιήσατε γρήγορα τη Διαθήκη του Προμηθέα όπως αυτή θα σας δοθεί.
-Είναι γραμμένη σε πάπυρους, το ένα αντίγραφο βρίσκεται σε χριστιανική εκκλησία στο Ισραήλ, και το πρωτότυπο σε μοναστήρι του Αφγανιστάν, με δική σας ονομασία.
-Αναζητείστε την από ομάδα επικοινωνίας Ουραλίων, διότι απαιτούνται πάνω από 50 οθόνες υπολογιστών για να τη γράψετε εσείς.
-Οι πάπυροι αυτοί φυλάσσονται με αυστηρά μέτρα ασφάλειας.
-Οι εξουσιαστές φοβούνται ότι πιθανή αποκάλυψη τους θα έχει επιπτώσεις στο θρησκευτικό σύστημα με το οποίον ελέγχουν τον κόσμο».
-Η ταχύτητα των μέσων επικοινωνίας μίκρυνε τον πλανήτη, ηταχύτητα του φωτός μίκρυνε τις αποστάσεις των άστρων, και η ταχύτητα της σκέψης μίκρυνε το σύμπαν.
-Η επικοινωνία μας προς κάθε κατεύθυνση υπήρξε σχεδόν ακαριαία.
-Η ομάδα επαφής της Κύπρου δεν ήξερε τίποτε.
-Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα του Θιβέτ, μου έστειλε αρκετές πληροφορίες,ήξερε την ύπαρξη των παπύρων, αλλά δεν είχε τα κείμενα.
-Το ίδιο έγινε και με την Ιερή Αδελφότητα Πυθαγορείων και την Αδελφότητα των Επτά Ακτινων των ΙΝΚΑΣ.
-Οι ομάδες επαφής του Καναδά και του Λας Βέγκας, υπέβαλαν ερωτήσεις και πήραν την ίδια απάντηση μ' εμάς σχετικά με την ύπαρξη και το περιεχόμενοτων κειμένων.!!!
-Απο το εργο του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΑΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.